Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab:
25 g puhast šokolaadi;
2x torukotti.
Juhised:
1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks.
2) Pühkige järelejäänud vesi ära.
3) Lõika koti nurk, et saada otsale vajaliku suurusega sirge ümmargune auk.
4) Testige seda, et saada korralik kirjutamistulemus.
5) Kandke alles siis valmistootele ja laske jahtuda.
6) Pärast viimistlemist kasutage teist torukotti (kaasas), et valada jäägid edaspidiseks kasutamiseks.
Kui vajate pehmemat ja läikivamat konsistentsi, proovige valmistada ganache (retsepti on Internetist lihtne leida) ja kandke samamoodi.
Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud sidrunimaitselisest valgest šokolaadist.
Värv: roheline
Kakaosisaldus 27,5%.
25g
Sisu kohta | 100g |
Toiteväärtus | 559 kcal 2340 kJ |
Rasvad (millest küllastunud) | 34 g (20 g) |
Süsivesikud (suhkur) | 59 g (58 g) |
Valgud | 5,1 g |
soola | 0,18 g |
Koostis: kakaovõi 27.5%, suhkur, kuiv piima, emulgaator (soja letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (sidrun), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), värvained E132, E100, sool.
Säilitustemperatuur: 12–20 °C
Tootja: CALLEBAUT Belgia