Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab:
25 g puhast šokolaadi;
2x torukotti.
Juhised:
1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks.
2) Pühkige järelejäänud vesi ära.
3) Lõika koti nurk, et saada otsale vajaliku suurusega sirge ümmargune auk.
4) Testige seda, et saada korralik kirjutamistulemus.
5) Kandke alles siis valmistootele ja laske jahtuda.
6) Pärast viimistlemist kasutage teist torukotti (kaasas), et valada jäägid edaspidiseks kasutamiseks.
Kui vajate pehmemat ja läikivamat konsistentsi, proovige valmistada ganache (retsepti on Internetist lihtne leida) ja kandke samamoodi.
Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli.
Kakaosisaldus 30,4%.
25g
Sisu kohta | 100g |
Toiteväärtus | 571 kcal 2388 kJ |
Rasvad (millest küllastunud) | 37 g (23 g) |
Süsivesikud (suhkur) | 50 g (51 g) |
Valgud | 8g |
soola | 0,51 g |
Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piima, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (soja letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool.
Säilitustemperatuur: 12–20 °C
Tootja: CALLEBAUT Belgia