Tuntud kaubamärk kogu maailmas. Callebaut kohtub täiusliku kvaliteediga ja ka hea hinnaga!
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Plahvatav karamell tumedas šokolaadis Callebaut. Suurepärane lahendus laste magustoitude jaoks. Šokolaadikate ei anna mitte ainult suurepärast maitset, vaid aitab säilitada ka hüppava kommi omadusi, mis suhu sattudes rõõmsalt särisevad ja popsuvad. Kaal: 45g Graanulite suurus: 3-6mm Koostis: Tume šokolaad (kakao, suhkur, kakaovõi, sojaletsitiin), kommid […]
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
-
Karamelli maitse ja värviga šokolaad. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, lõssipulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, paprikaekstrakt, looduslik vanilje lõhna- ja maitseained. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal […]
-
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
-
Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 5000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
-
Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. See ei sisalda kolesterooli ja on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g-s on: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 600 g Tootja: Barry Callebaut Belgia Toote tarneaeg, kui see on laos, on […]
-
Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291 TP3, emulsiiv piim , looduslik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik […]
-
Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist sidrunimaitsega. Värvus: roheline. Kakaosisaldus 27,5%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik sidrunimaitse, värvained: E132, E100, looduslik vaniljemaitse. 2500g. 100g kohta: Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ. Rasvad (millest küllastunud) 34 g (20 g). Süsivesikud (suhkur) 59 g (58 g).
-
Callebaut Gold šokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist karamellilisaldiga. Kakaosisaldus 30,4%. Koostisosad: kakaovõi, suhkur, piimapulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (sojaletsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. 2500g 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkrud) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Säilitamine […]
-
Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: letsitiin (soja), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 2500g 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkrud) 21g (16g) Valgud 10g Sool 0,02g Säilitamistemperatuur: 12–20 °C Võib sisaldada piima. Tootja: […]