Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Belgia Tootja: CALLEBA jaUT leiate palju uusi retsepte oma toodete kohta veebisaidil callebaut.com. Säilitustemperatuur: 12 – […]
Kvaliteetne vahvlipuru. Mass: 100g Koostis: nisujahu (39%), suhkur (42.5%), taimeõli (päevalill ja rapsiseemned), kuivkoor, piimasuhkur, piimavalk, sool, linnaseekstrakt, E500ii, päevalille letsitiin, E306. Võib sisaldada soja. Sisaldus 100 g kohta: 453 kCal/1,894 kJ Rasvad (küllastunud): 13 g (3 g) Süsivesikud (suhkrud): 77 g (44 g) Valgud: 6 g Sool: 1 g Hoida pimedas jahedas kohas. Tootja: […]
Krõbedad dražeed Ruby Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin, E330) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaopulber, E500ii, sool, kakao siirup, suurus E4 ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: […]
Krõbedad dražeed Dark Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin ) Glükoosisiirup, E414, palli suurus ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: Callebaut, […]
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g (24g) Süsivesikud (suhkur) 51g (51g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C, piimasuhkur: CALLEBAUT Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja teavet nende […]
Valge kate vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkur) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C, soojendus: BARRY CALLEBAUT UK Täiendav teave veebisaidil callebaut.com võib olla […]
Krõbedad dražeed valges šokolaadis Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin) glükoosisiirup , E414, kuuli suurus ≈ 5 mm Mass: 100g Tootja: Callebaut, Belgia
Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli. Kakaosisaldus 30,4%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkur) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piim, karamellimeltsiseeritud suhkur ), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. […]
Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. 400g Kõlblikkusaeg: 10.10.2021 Sisu 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkur) 21g (16g) Valgud 10g Sool – Säilitustemperatuur 0:021 C . Tootja: CALLEBAUT Belgia. Lisateabe saamiseks külastage aadressi callebaut.com. Saate avastada palju uusi […]
Vähendatud rasvasisaldusega leelistatud kakaopulber. Mass: 450g 100g sisaldab: Rasvad: 11,4 g millest küllastunud 7,2 g Valgud: 20,3 g Süsivesikud (suhkrud): 16,6 g (1,2) Sool: 0,25 g Toiteväärtus: 1331 kJ 321 kcal Tootja: Gemo Spiceturer: Holland Hoida kuivas ja pimedas kohas.
Šokolaad karamelli maitse ja värviga. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2369 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 49g (49g) Valgud 7,9g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Sisaldab […]
"Retsept nr 70-30-38 on üks tumedatest šokolaadidest, mida paljud kokad ja šokolaaditootjad üle maailma naudivad. Sellel on intensiivne, kuid väga tasakaalustatud šokolaadimaitse. Selle põhimaitseks on röstitud kakao võimsate mõrkjate nootidega. Hästi mõõdetud happesuse ja magususe tasakaal loob kontrasti ja harmooniat Retsept 70-30-38 sobib suurepäraselt […].
“Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT – 2 Säilitustemperatuur võib sisaldada:0 °C Belgia . Lisaks leiate veebisaidilt palju uusi retsepte ja näpunäiteid […]
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,0g Sool 0,21g Belgia Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C CEBUT ALL.C.C.A. võib sisaldada piima. Lisaks leiate veebisaidilt palju uusi retsepte ja saate tutvuda […]