Tere tulemast meie veebipoodi!

  • Näita:
  • Callebaut maasikašokolaad (30%) 200g

    8,49 
    Roosa šokolaad maasikamaitsega. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja on karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Kakaosisaldus 30%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi (30%), täispiimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseained, värvaine: E120, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 200 g 100 g kohta Toiteväärtus 567 kcal 2374 kJ Rasvad (millest […]
  • Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) 400g

    10,99 
    Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 400g Sisu 100g kohta: Energia: 539kcal/2255kJ Rasvad: 39g (millest küllastunud 23g) Süsivesikud: 31g (millest suhkrud 26g) Valgud: 8.8g Sool: 0.02g Kakaosisaldus: 70.5% Tootja: CALLEBAUT Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima. […]
  • Callebaut Chocolate RB1 (47.3%) 200g

    7,99 
    “Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
  • Callebaut 823 piimašokolaad (33.6%) 400g

    10,99 
    Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 400g Koostis: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine. Sisaldus 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgia Säilitustemperatuur: 20 °C – […]
  • Callebaut W2 valge šokolaad (28%) 400g

    10,99 
    Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 400g Koostis: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgeerija), looduslik vanilje maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisaldus 100 g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (kaasa arvatud küllastunud) 36 g […]
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 400g

    10,99 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Kaal: 400g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), looduslik vanilje maitseaine, piim. Sisaldus 100 g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Tootja: Täiendav KÕIK, […]