Tuntud kaubamärk kogu maailmas. Callebaut kohtub täiusliku kvaliteediga ja ka hea hinnaga!
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
-
Karamelli maitse ja värviga šokolaad. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, lõssipulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, paprikaekstrakt, looduslik vanilje lõhna- ja maitseained. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal […]
-
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
-
Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 5000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
-
Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. See ei sisalda kolesterooli ja on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g-s on: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 600 g Tootja: Barry Callebaut Belgia Toote tarneaeg, kui see on laos, on […]
-
Callebaut Gold šokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist karamellilisaldiga. Kakaosisaldus 30,4%. Koostisosad: kakaovõi, suhkur, piimapulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (sojaletsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. 2500g 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkrud) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Säilitamine […]
-
Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: letsitiin (soja), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 2500g 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkrud) 21g (16g) Valgud 10g Sool 0,02g Säilitamistemperatuur: 12–20 °C Võib sisaldada piima. Tootja: […]
-
Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 2500g Sisu 100g kohta: Energia: 539kcal/2255kJ Rasvad: 39g (millest küllastunud 23g) Süsivesikud: 31g (millest suhkrud 26g) Valgud: 8.8g Sool: 0.02g Kakaosisaldus: 70.5% Tootja: CALLEBAUT Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima. […]
-
“Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
-
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]