Tuntud kaubamärk kogu maailmas. Callebaut kohtub täiusliku kvaliteediga ja ka hea hinnaga!
-
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. 1000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,0g Sool 0,21g Belgia Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C. Lisaks leiate palju uusi retsepte ja saate end kurssi viia veebisaidilt callebaut.com koos […]
-
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 1000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0,21g Tootja: Säilitustemperatuur:2 °12 Belgia. Lisaks võite leida palju uusi retsepte ja tutvuda […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
-
Popping Candy Mona Lisa 45g
Algne hind oli: 3,90 €.2,90 €Praegune hind on: 2,90 €.20 laos
Plahvatav karamell tumedas šokolaadis Callebaut. Suurepärane lahendus laste magustoitude jaoks. Šokolaadikate ei anna mitte ainult suurepärast maitset, vaid aitab säilitada ka hüppava kommi omadusi, mis suhu sattudes rõõmsalt särisevad ja popsuvad. Kaal: 45g Graanulite suurus: 3-6mm Koostis: Tume šokolaad (kakao, suhkur, kakaovõi, sojaletsitiin), kommid […] -
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0.21g Tootja: Säilitustemperatuur:0 °C – Säilitustemperatuur:20 °C Belgia piima. Lisaks võite leida palju uusi retsepte ja tutvuda […]
-
Šokolaad karamelli maitse ja värviga. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2369 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 49g (49g) Valgud 7,9g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Sisaldab […]
-
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g (24g) Süsivesikud (suhkur) 51g (51g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C:sisaldab piima CALLEBAUT Lisaks saate veebisaidil callebaut.com õppida palju uusi retsepte ja tutvuda […]
-
Valge kate vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Mass: 5000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkur) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12-20 °C:sisaldab piima. BARRY CALLEBAUT UK Lisateabe saamiseks külastage aadressi callebaut.com. õppida palju […]
-
Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291 TP3, emulsiiv piim , looduslik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik […]
-
Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud sidrunimaitselisest valgest šokolaadist. Värvus: roheline Kakaosisaldus 27,5%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ Rasvad (millest küllastunud) 34g (20g) Süsivesikud (suhkur) 59g (58g) Valgud 5,1g Sool 0,18g Koostis: kakaovõi 27,51 T, piim kuiv letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (sidrun), looduslik […]
-
Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli. Kakaosisaldus 30,4%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkur) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piim, karamiidileereeritud piim ), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. […]
-
Mõru šokolaad Callebaut. Kakaosisaldus 80%. 2500g Kõlblikkusaeg: 10.10.2021 Sisu 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkur) 21g (16g) Valgud 10g Soola temperatuur –2 °C Säilitustemperatuur 0,021g . Tootja: CALLEBAUT Belgia. Lisaks võite leida palju uusi retsepte ja õppida […]
-
Roosa šokolaad maasika maitsega. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. Kakaosisaldus 30%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 567 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,23g Säilitustemperatuur: 12-20 […]