Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 2500g Sisu 100g kohta: Energia: 539kcal/2255kJ Rasvad: 39g (millest küllastunud 23g) Süsivesikud: 31g (millest suhkrud 26g) Valgud: 8.8g Sool: 0.02g Kakaosisaldus: 70.5% Tootja: CALLEBAUT Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima. […]
“Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), naturaalne vanilje maitse, piim. 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks saate […]
Krõbedad dražeed valges šokolaadis soolakaramelliga Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: valge kate karamelliga 84% (suhkur, kakaovõi, piimapulber, karamellipulber 10.5% (lõss, kuiv vadak, suhkur, piimarasv, looduslik vanilje maitseaine), karamellisuhkur 1.5%, emulgaator E322 (päikesevoo masseerija). , sool, soolatud teraviljagraanulid (nisu jahu, suhkur, sool, […]
Kvaliteetne vahvlipuru. Mass: 100g Koostis: nisujahu (39%), suhkur (42.5%), taimeõli (päevalill ja rapsiseemned), kuivkoor, piimasuhkur, piimavalk, sool, linnaseekstrakt, E500ii, päevalille letsitiin, E306. Võib sisaldada soja. Sisaldus 100 g kohta: 453 kCal/1,894 kJ Rasvad (küllastunud): 13 g (3 g) Süsivesikud (suhkrud): 77 g (44 g) Valgud: 6 g Sool: 1 g Hoida pimedas jahedas kohas. Tootja: […]
Krõbedad dražeed Ruby Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin, E330) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaopulber, E500ii, sool, kakao siirup, suurus E4 ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: […]
Krõbedad dražeed Dark Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin ) Glükoosisiirup, E414, palli suurus ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: Callebaut, […]
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 200g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNE, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. Ei sisalda kolesterooli, on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g sisaldab: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 100 g Tootja: Barry Callebaut Belgia
Krõbedad dražeed valges šokolaadis Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin) glükoosisiirup , E414, kuuli suurus ≈ 5 mm Mass: 100g Tootja: Callebaut, Belgia
Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291TP3, emulsiiv piim , loomulik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik lõhna- ja maitseaine […]
Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist sidrunimaitsega. Värvus: roheline. Kakaosisaldus 27,5%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik sidrunimaitse, värvained: E132, E100, looduslik vaniljemaitse. 200g. 100g kohta: Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ. Rasvad (sh küllastunud) 34 g (20 g). Süsivesikud (suhkur) 59 g (58 g). Valgud 5,1 g […]
Callebaut Gold šokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist karamellilisaldiga. Kakaosisaldus 30,4%. Koostisosad: kakaovõi, suhkur, piimapulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (sojaletsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. 200g 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkrud) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g […]
Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: letsitiin (soja), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 400 g 100 g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45 g (27 g) Süsivesikud (suhkrud) 21 g (16 g) Valgud 10 g Sool 0,02 g Säilitamistemperatuur: 12–20 °C Võib sisaldada piima. Tootja: […]