Agar-agarit kasutatakse paksendajana vahukommide, želee, „linnupiima“ ja muude toodete valmistamisel. Taimne želatiini asendaja ilma värvi ja lõhnata. Tugevus on 1200 bloomi. Kaal: 500g Sisu 100g kohta: Toiteväärtus: 1411kJ/336kcal Valgud: 6,2g Rasvad: 0,3g Süsivesikud (suhkrud): 73,2g (3g) Kiudained: 7,7g Hoida kuivas, jahedas kohas, suletud pakendis. […]
Agar-agarit kasutatakse paksendajana vahukommide, želee, „linnupiima“ ja muude toodete valmistamisel. Taimne želatiini asendaja ilma värvi ja lõhnata. Tugevus on 1200 bloomi. Kaal: 500g Sisu 100g kohta: Toiteväärtus: 1411kJ/336kcal Valgud: 6,2g Rasvad: 0,3g Süsivesikud (suhkrud): 73,2g (3g) Kiudained: 7,7g Hoida kuivas, jahedas kohas, suletud pakendis. […]
Kuiv toiduvärv vees lahustuv „Violetne“. Kasutamine: lahustage vajalik kogus värvainet väheses koguses vees või muus vedelikus ja seejärel lisage see tootele. Soovitatav annus 0,003%-0,007% toote kaalust. Koostis: E122, E133, E151. Hoida kuivas ja jahedas kohas. Säilivusaeg 4 aastat alates tootmiskuupäevast. *Võib sisaldada […]
Kuiv toiduvärv vees lahustuv “Sinine”. Kasutamine: lahustage vajalik kogus värvainet väheses koguses vees või muus vedelikus ja seejärel lisage see tootele. Soovitatav annus 0,003%-0,007% toote kaalust. Koostis: E133. Hoida kuivas ja jahedas kohas. Säilivusaeg 4 aastat alates tootmiskuupäevast. *Võib olla negatiivne […]