Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 200g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNE, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
Nuga on loodud koogi mugavaks ja ühtlaseks lõikamiseks. Kõrgust saab reguleerida liikuvate traatide abil (komplektis 2 tk). Võib pesta nõudepesumasinas. Materjal: roostevaba teras. Valmistatud Hiinas.
Vahvlipaberit kasutatakse toiduainete trükkimiseks ja söödavate kaunistuste loomiseks. Sellel on sile (printimiseks) ja kare külg. Paksus: 0,35mm Suurus: 210x297mm Kogus: 25tk Kaal (kokku): ~170g Toiteväärtus 100g kohta: 1589kJ/380kcal Rasvad (küllastunud): 3g(0,4g) Süsivesikud: Prote.1 koostis: 1 g koostis 88:1g. vesi, oliiviõli. Hoida tihedalt suletud pakendis, […]
Plastmassist vorm šokolaadi valmistamiseks. Töötemperatuur: -20°C kuni 50°C Valmisšokolaadi suurus: 16,5x8cm Pesta sooja veega, kasutamata abrasiivseid materjale. Toodetud: Hiinas
Tassikoogikarp. Sellel on spetsiaalne vahetükk, mis hoiab koogikesi kindlalt paigal. Aken läbipaistvast plastikust. Laius: 17cm Pikkus: 25cm Kõrgus: 10cm Värvus: valge, kraft Materjal: papp Lihtne kokku panna.
7,90 €Algne hind oli: 7,90 €.6,90 €Praegune hind on: 6,90 €.
12 laos
Standardne elektrooniline sukeldustermomeeter. Sellel on sond (14 cm) mugavaks temperatuuri mõõtmiseks, sukeldades selle tootesse. Mõõtevahemik: -50° kuni 300°C Kaasas aku. Toodetud: Hiinas
Kuumuskindlast toidusilikoonist valmistatud vorm aitab luua kauneid numbreid šokolaadist, fondandist, karamellist. Suurus: 26x16cm Töötemperatuur: -40°C kuni 230°C