Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli.
Kakaosisaldus 30,4%.
Koostisosad: kakaovõi, suhkur, kuiv piima, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (soja letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool.
200g
| Sisu kohta | 100g | 
| Toiteväärtus | 571 kcal 2388 kJ | 
| Rasvad (millest küllastunud) | 37 g (23 g) | 
| Süsivesikud (suhkur) | 50 g (51 g) | 
| Valgud | 8g | 
| soola | 0,51 g | 
Koostisosad: kakaovõi, suhkur, kuiv piima, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (soja letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool.
Säilitustemperatuur: 12–20 °C
Tootja: CALLEBAUT Belgia.
Lisaks leiate veebisaidilt palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega callebaut.com.
