"Retsept nr 70-30-38 on üks tumedatest šokolaadidest, mida paljud kokad ja šokolaaditootjad üle maailma naudivad. Sellel on intensiivne, kuid väga tasakaalustatud šokolaadimaitse. Selle põhimaitseks on võimsate mõrkjate nootidega röstitud kakao. Hästi mõõdetud happesuse ja magususe tasakaal loob kontrasti ja harmooniat. 70-38hancing on teie šokolaadi retsept. Loomingud Samas jätab see koos teiste koostisosadega rohkem ruumi loovusele kui paljud teised võrreldava kakaosisaldusega proovid Tänu oma standardsele voolavusele tagab 70-30-38 suurepärase lõpptulemuse laias valikus: kondiitritoodete vormimine ja glasuurimine, koore maitsestamine, vahud, kreemid, kastmed.
Kaal: 2500g
Sisu 100g kohta:
Energia: 539kcal/2255kJ
Rasvad: 39 g (millest küllastunud 23 g)
Süsivesikud: 31 g (suhkur 26 g)
Valgud: 8,8 g
Sool: 0,02 g
Kakaosisaldus: 70,5%
Tootja: CALLEBAUT
Säilitustemperatuur: 12–20 °C
Võib sisaldada piima.
Lisaks veebisaidil callebaut.com, võite leida palju uusi retsepte ja tutvuda ettevõtte teiste toodetega.