Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab:
25 g puhast šokolaadi;
2x torukotti.
Juhised:
1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks.
2) Pühkige järelejäänud vesi ära.
3) Lõika koti nurk, et saada otsale vajaliku suurusega sirge ümmargune auk.
4) Testige seda, et saada korralik kirjutamistulemus.
5) Kandke alles siis valmistootele ja laske jahtuda.
6) Pärast viimistlemist kasutage teist torukotti (kaasas), et valada jäägid edaspidiseks kasutamiseks.
Kui vajate pehmemat ja läikivamat konsistentsi, proovige valmistada ganache (retsepti on Internetist lihtne leida) ja kandke samamoodi.
Kõrge kakaovõisisaldusega, õrna kreemja maitsega valge šokolaad.
Vooluvus: 4/5
Kaal: 25 g
Sisu 100g kohta:
Energia: 565kcal/2359kJ
Rasvad (küllastunud): 35 (22,4) g
Süsivesikud (suhkur): 56g
Valgud: 6,5 g
Kakaosisaldus: 32%
Koostis: kakaovõi, suhkur, kooritud piima, E322 (letsitiin soja), vanilliin.
Tootja: Ibercacao, Hispaania
Säilitustemperatuur: 18 °C
Võib sisaldada jälgi piim, laktoos, soja ja pähklid.