Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E120) Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (E120, E172) Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (E102*, E133) * Võib kahjustada laste aktiivsust ja tähelepanu. Tootmine: Austraalia
Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), looduslik vanilje maitseaine, piim. Kaal: 1000 g Sisu 100 g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37 g (22 g) Süsivesikud (suhkur) 46 g (43 g) Valgud 5,1 g Sool 0,01 g Belgia Tootja: CALLEBAUT leiate palju uusi retsepte ja tuttavaid […]
Albumiin, tuntud ka kui munavalgepulber, on suurepärane lahendus kondiitritele ja pagaritele, kes otsivad mugavat ja tõhusat alternatiivi värskele munavalgele. Toode on saadud kõrgeima kvaliteediga kanamunadest, mis tagab ohutuse ja töökindluse igas köögis. Toote spetsifikatsioonid: Koostis: Puuritud munavalge […]
Albumiin, tuntud ka kui munavalgepulber, on suurepärane lahendus kondiitritele ja pagaritele, kes otsivad mugavat ja tõhusat alternatiivi värskele munavalgele. Toode on saadud kõrgeima kvaliteediga kanamunadest, mis tagab ohutuse ja töökindluse igas köögis. Toote spetsifikatsioonid: Koostis: Puuritud munavalge […]
Isomalti kasutatakse karamellmassi valmistamiseks. See ei muuda värvi nagu tavaline suhkur ja seda saab värvida. Kookidele saab luua ebatavalisi kaunistusi. Sulamistemperatuur 145°C Kuuma massi kasutamisel tuleb järgida ettevaatusabinõusid! Mass: 1000g 100g sisaldab: 100g süsivesikuid 0 rasvu 0 valke Koostis: isomalt E953 Säilivusaeg: vt. pakend Tootja: […]