Saate 10% allahindlust NEW2025 kupongiga (v.a Callebaut) (kehtib kuni 12.01.2025)!

  • Näita:

Näitan 1–16 tulemust 33-st

  • Leelistatud kakaopulber (10-12%) 450g

    4,90 

    11 laos

    Vähendatud rasvasisaldusega leelistatud kakaopulber. Mass: 450g 100g sisaldab: Rasvad: 11,4 g millest küllastunud 7,2 g Valgud: 20,3 g Süsivesikud (suhkrud): 16,6 g (1,2) Sool: 0,25 g Toiteväärtus: 1331 kJ 321 kcal Tootja: Gemo Spiceturer: Holland Hoida kuivas ja pimedas kohas.  
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 2500g

    64,90 
    Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Belgia Tootja: CALLEBA jaUT leiate palju uusi retsepte oma toodete kohta veebisaidil callebaut.com. Säilitustemperatuur: 12 – […]
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 400g

    10,99 

    5 laos

    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Kaal: 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Belgia Tootja: CALLEBAUT leiate palju uusi retsepte ja tuttavaid ise oma tooteid veebisait callebaut.com. Säilitustemperatuur: […]
  • Callebaut 823 piimašokolaad (33.6%) 400g

    10,99 

    3 laos

    Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT – 2 Säilitustemperatuur võib sisaldada:0 °C Belgia . Lisaks leiate veebisaidilt palju uusi retsepte ja näpunäiteid […]
  • Callebaut karamellšokolaad (31.1%) 200g

    7,99 

    3 laos

    Šokolaad karamelli maitse ja värviga. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2369 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 49g (49g) Valgud 7,9g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Sisaldab […]
  • Callebaut karamellšokolaad (31.1%) 2500g

    89,90 
    Šokolaad karamelli maitse ja värviga. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2369 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 49g (49g) Valgud 7,9g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Sisaldab […]
  • Callebaut Chocolate Power 80% 2500g

    69,90 
    Mõru šokolaad Callebaut. Kakaosisaldus 80%. 2500g Kõlblikkusaeg: 10.10.2021 Sisu 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkur) 21g (16g) Valgud 10g Soola temperatuur –2 °C Säilitustemperatuur 0,021g . Tootja: CALLEBAUT Belgia. Lisaks võite leida palju uusi retsepte ja õppida […]
  • Callebaut Chocolate Power 80% 400g

    10,99 

    6 laos

    Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. 400g Kõlblikkusaeg: 10.10.2021 Sisu 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkur) 21g (16g) Valgud 10g Sool – Säilitustemperatuur 0:021 C . Tootja: CALLEBAUT Belgia. Lisateabe saamiseks külastage aadressi callebaut.com. Saate avastada palju uusi […]
  • Callebaut Chocolate RB1 (47.3%) 200g

    7,99 

    12 laos

    “Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” Dark 100g

    5,49 

    5 laos

    Krõbedad dražeed Dark Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin ) Glükoosisiirup, E414, palli suurus ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: Callebaut, […]
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” Kuldne soolakaramell 100g

    5,49 

    7 laos

    Krõbedad dražeed valges šokolaadis soolakaramelliga Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: valge kate karamelliga 84% (suhkur, kakaovõi, piimapulber, karamellipulber 10.5% (lõss, kuiv vadak, suhkur, piimarasv, looduslik vanilje maitseaine), karamellisuhkur 1.5%, emulgaator E322 (päikesevoo masseerija). , sool, soolatud teraviljagraanulid (nisu jahu, suhkur, sool, […]
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” White 100g

    4,90 

    7 laos

    Krõbedad dražeed valges šokolaadis Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin) glükoosisiirup , E414, kuuli suurus ≈ 5 mm Mass: 100g Tootja: Callebaut, Belgia
  • Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) 2500g

    64,90 
    "Retsept nr 70-30-38 on üks tumedatest šokolaadidest, mida paljud kokad ja šokolaaditootjad üle maailma naudivad. Sellel on intensiivne, kuid väga tasakaalustatud šokolaadimaitse. Selle põhimaitseks on röstitud kakao võimsate mõrkjate nootidega. Hästi mõõdetud happesuse ja magususe tasakaal loob kontrasti ja harmooniat Retsept 70-30-38 sobib suurepäraselt […].
  • Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) 400g

    10,99 

    2 laos

    "Retsept nr 70-30-38 on üks tumedatest šokolaadidest, mida paljud kokad ja šokolaaditootjad üle maailma naudivad. Sellel on intensiivne, kuid väga tasakaalustatud šokolaadimaitse. Selle põhimaitseks on röstitud kakao võimsate mõrkjate nootidega. Hästi mõõdetud happesuse ja magususe tasakaal loob kontrasti ja harmooniat Retsept 70-30-38 sobib suurepäraselt […].
  • Callebaut Gold Chocolate 30.4% 200g

    7,99 

    2 laos

    Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli. Kakaosisaldus 30,4%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkur) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piim, karamellimeltsiseeritud suhkur ), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. […]
  • Callebaut Gold Chocolate 30.4% 2500g

    84,90 
    Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli. Kakaosisaldus 30,4%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkur) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piim, karamiidileereeritud piim ), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. […]