Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine Kaal: 400g Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega. Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima.
Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine Kaal: 1000g Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega. Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima.
Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), looduslik vanilje maitseaine, piim. Kaal: 1000 g Sisu 100 g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37 g (22 g) Süsivesikud (suhkur) 46 g (43 g) Valgud 5,1 g Sool 0,01 g Belgia Tootja: CALLEBAUT leiate palju uusi retsepte ja tuttavaid […]
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
Karamelli maitse ja värviga šokolaad. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, lõssipulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, paprikaekstrakt, looduslik vanilje lõhna- ja maitseained. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal […]
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. See ei sisalda kolesterooli ja on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g-s on: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 600 g Tootja: Barry Callebaut Belgia Toote tarneaeg, kui see on laos, on […]