Tere tulemast meie veebipoodi!

  • Näita:
  • Callebaut 60 40 38 tume šokolaad (60.1%) 400g

    10,99 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine Kaal: 400g Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega. Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima.  
  • Callebaut 60 40 38 tume šokolaad (60.1%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine Kaal: 1000g Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega. Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima.  
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), looduslik vanilje maitseaine, piim. Kaal: 1000 g Sisu 100 g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37 g (22 g) Süsivesikud (suhkur) 46 g (43 g) Valgud 5,1 g Sool 0,01 g Belgia Tootja: CALLEBAUT leiate palju uusi retsepte ja tuttavaid […]
  • Callebaut W2 valge šokolaad (28%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
  • Callebaut piimašokolaad 823 (33.6%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
  • Maasika (roosa) Šokolaadikaunistuste komplekt 25g

    1,59 

    4 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Kuldšokolaadikaunistuste komplekt 25g

    1,59 

    5 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Orange Chocolate Dekoratsioonikomplekt 25g

    1,59 

    4 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Sidrun (roheline) Šokolaad Kaunistuste komplekt 25g

    1,59 

    4 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Popping Candy Mona Lisa 45g

    Algne hind oli: 3,90 €.Praegune hind on: 2,90 €.

    1 laos

    Plahvatav karamell tumedas šokolaadis Callebaut. Suurepärane lahendus laste magustoitude jaoks. Šokolaadikate ei anna mitte ainult suurepärast maitset, vaid aitab säilitada ka hüppava kommi omadusi, mis suhu sattudes rõõmsalt särisevad ja popsuvad. Kaal: 45g Graanulite suurus: 3-6mm Koostis: Tume šokolaad (kakao, suhkur, kakaovõi, sojaletsitiin), kommid […]
  • Callebaut piimašokolaad 823 (33.6%) 2500g

    73,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
  • Callebaut karamellšokolaad (31.1%) 2500g

    89,90 
    Karamelli maitse ja värviga šokolaad. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, lõssipulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, paprikaekstrakt, looduslik vanilje lõhna- ja maitseained. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal […]
  • Callebaut Velvet Chocolate (32%) 2500g

    74,90 
    Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
  • Callebaut Zephyr Chocolate (34%) 5000g

    159,90 
    Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 5000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
  • Callebaut Mycryo 600g

    45,90 
    Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. See ei sisalda kolesterooli ja on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g-s on: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 600 g Tootja: Barry Callebaut Belgia Toote tarneaeg, kui see on laos, on […]
  • Callebaut Orange Chocolate 29% 2500g

    89,90 
    Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291 TP3, emulsiiv piim , looduslik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik […]