Tere tulemast meie veebipoodi!

  • Näita:
  • Callebaut 60 40 38 tume šokolaad (60.1%) 400g

    10,99 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine Kaal: 400g Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega. Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima.  
  • Callebaut 60 40 38 tume šokolaad (60.1%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje maitseaine Kaal: 1000g Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja saate tutvuda nende toodetega. Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima.  
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Koostis: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), looduslik vanilje maitseaine, piim. Kaal: 1000 g Sisu 100 g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37 g (22 g) Süsivesikud (suhkur) 46 g (43 g) Valgud 5,1 g Sool 0,01 g Belgia Tootja: CALLEBAUT leiate palju uusi retsepte ja tuttavaid […]
  • Callebaut W2 valge šokolaad (28%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
  • Callebaut piimašokolaad 823 (33.6%) 1000g

    25,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 1000g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
  • Maasika (roosa) Šokolaadikaunistuste komplekt 25g

    1,59 

    3 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Kuldšokolaadikaunistuste komplekt 25g

    1,59 

    2 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Orange Chocolate Dekoratsioonikomplekt 25g

    1,59 

    3 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Sidrun (roheline) Šokolaad Kaunistuste komplekt 25g

    1,59 

    2 laos

    Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]
  • Callebaut piimašokolaad 823 (33.6%) 2500g

    73,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täisPIIMApulber, kakaomass, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkrud) 51g (50g) Valgud 7 g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT Belgium Säilitamistemperatuur: 12 – 20 […]
  • Callebaut karamellšokolaad (31.1%) 2500g

    89,90 
    Karamelli maitse ja värviga šokolaad. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, lõssipulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, paprikaekstrakt, looduslik vanilje lõhna- ja maitseained. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal […]
  • Callebaut Velvet Chocolate (32%) 2500g

    74,90 
    Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
  • Callebaut Zephyr Chocolate (34%) 5000g

    159,90 
    Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 5000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
  • Callebaut Mycryo 600g

    45,90 
    Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. See ei sisalda kolesterooli ja on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g-s on: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 600 g Tootja: Barry Callebaut Belgia Toote tarneaeg, kui see on laos, on […]
  • Callebaut Orange Chocolate 29% 2500g

    89,90 
    Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291 TP3, emulsiiv piim , looduslik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik […]
  • Callebaut Gold Chocolate 30.4% 2500g

    84,90 
    Callebaut Gold šokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist karamellilisaldiga. Kakaosisaldus 30,4%. Koostisosad: kakaovõi, suhkur, piimapulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (sojaletsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. 2500g 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkrud) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Säilitamine […]