Tere tulemast meie veebipoodi!

  • Näita:
  • Callebaut Ruby RB1 (47.3%) 2500g

    79,90 
    “Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
  • Callebaut W2 valge šokolaad (28%) 2500g

    73,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 2500g

    73,90 
    Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, letsitiin (soja), naturaalne vanilje maitse, piim. 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Tootja: CALLEBAUT Belgia Lisaks saate […]
  • Valge glasuur Royal Steensma 1000g

    9,90 

    14 laos

    Valge glasuur meeldiva vanilje maitsega, GMO-de ja transrasvade vaba. Mass: 1000g Sisu 100g kohta: Energia: 561kCal Rasvad (küllastunud): 32(29)g Süsivesikud (suhkur): 67 (67)g Valgud: 0g Kakaosisaldus: 0% Koostis: suhkur; taimeõli (palmi, kookos), emulgaator E322 (sojaletsitiin), vanilliin. Värv: valge Tootja: Royal Steensma, Holland Hoidke toodet puhastes ruumides, […]
  • Valge glasuur Royal Steensma 300g

    3,49 

    7 laos

    Valge glasuur meeldiva vanilje maitsega, GMO-de ja transrasvade vaba. Mass: 300g Sisu 100g kohta: Energia: 561kCal Rasvad (küllastunud): 32(29)g Süsivesikud (suhkur): 67 (67)g Valgud: 0g Kakaosisaldus: 0% Koostis: suhkur; taimeõli (palmi, kookos), emulgaator E322 (sojaletsitiin), vanilliin. Värv: valge Tootja: Royal Steensma, Holland Hoidke toodet puhastes ruumides, […]
  • Läikiv Spray 100ml

    9,90 

    6 laos

    Pihustage läikiva pinna loomiseks šokolaadile, martsipanile, glasuurile jne. Enne kasutamist loksutage korralikult, pihustage ühtlaselt 15-20 cm kauguselt ja laske kuivada. Mahuti surve all, tuleohtlik, hoida lastele kättesaamatus kohas. Koostis: E943a, E944, E943b, etanool, E555, E904. Maht: 50ml Tootja: Food Colours, Poola
  • Callebaut Paillete Feuillentine 100g

    3,59 

    7 laos

    Kvaliteetne vahvlipuru. Mass: 100g Koostis: nisujahu (39%), suhkur (42.5%), taimeõli (päevalill ja rapsiseemned), kuivkoor, piimasuhkur, piimavalk, sool, linnaseekstrakt, E500ii, päevalille letsitiin, E306. Võib sisaldada soja. Sisaldus 100 g kohta: 453 kCal/1,894 kJ Rasvad (küllastunud): 13 g (3 g) Süsivesikud (suhkrud): 77 g (44 g) Valgud: 6 g Sool: 1 g Hoida pimedas jahedas kohas. Tootja: […]
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” Ruby 100g

    5,49 

    5 laos

    Krõbedad dražeed Ruby Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin, E330) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaopulber, E500ii, sool, kakao siirup, suurus E4 ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: […]
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” Dark 100g

    5,49 

    6 laos

    Krõbedad dražeed Dark Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin ) Glükoosisiirup, E414, palli suurus ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: Callebaut, […]
  • Callebaut Velvet Chocolate (32%) 200g

    7,99 
    Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 200g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNE, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
  • Callebaut Zephyr Chocolate (34%) 200g

    7,99 
    Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
  • Callebaut Mycryo 100g

    8,90 

    6 laos

    Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. Ei sisalda kolesterooli, on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g sisaldab: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 100 g Tootja: Barry Callebaut Belgia
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” White 100g

    4,90 

    2 laos

    Krõbedad dražeed valges šokolaadis Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin) glükoosisiirup , E414, kuuli suurus ≈ 5 mm Mass: 100g Tootja: Callebaut, Belgia
  • Callebaut Orange Chocolate 29% 200g

    7,99 
    Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291TP3, emulsiiv piim , loomulik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik lõhna- ja maitseaine […]
  • Callebaut sidrunišokolaad 27.5% 200g

    7,99 
    Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist sidrunimaitsega. Värvus: roheline. Kakaosisaldus 27,5%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik sidrunimaitse, värvained: E132, E100, looduslik vaniljemaitse. 200g. 100g kohta: Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ. Rasvad (sh küllastunud) 34 g (20 g). Süsivesikud (suhkur) 59 g (58 g). Valgud 5,1 g […]
  • Callebaut Gold Chocolate 30.4% 200g

    7,99 
    Callebaut Gold šokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist karamellilisaldiga. Kakaosisaldus 30,4%. Koostisosad: kakaovõi, suhkur, piimapulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (sojaletsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. 200g 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkrud) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g […]