Well-known chocolate. It possesses the highest quality. Weight: 1000g Content per 100g Nutritional value 550 kcal 2303 kJ Fats (of which saturated) 37g (22g) Carbohydrates (sugar) 46g (43g) Proteins 5.1 g Salt 0.01g Manufacturer: CALLEBAUT Belgium Additionally, you can find many new recipes and familiarize yourself with their products on the website callebaut.com. Storage temperature: […]
Albumiin, tuntud ka kui munavalgepulber, on suurepärane lahendus kondiitritele ja pagaritele, kes otsivad mugavat ja tõhusat alternatiivi värskele munavalgele. Toode on saadud kõrgeima kvaliteediga kanamunadest, mis tagab ohutuse ja töökindluse igas köögis. Toote spetsifikatsioonid: Koostis: Puuritud munavalge […]
Albumiin, tuntud ka kui munavalgepulber, on suurepärane lahendus kondiitritele ja pagaritele, kes otsivad mugavat ja tõhusat alternatiivi värskele munavalgele. Toode on saadud kõrgeima kvaliteediga kanamunadest, mis tagab ohutuse ja töökindluse igas köögis. Toote spetsifikatsioonid: Koostis: Puuritud munavalge […]
Isomalt is used for making caramel mass. It does not change color like regular sugar and can be colored. Unusual decorations for cakes can be created. Melting temperature 145°C Precautions should be taken when using hot mass! Mass: 1000g 100g contains: 100g carbohydrates 0 fats 0 proteins Composition: isomalt E953 Shelf life: see. packaging Manufacturer: […]
Agar-agarit kasutatakse paksendajana vahukommide, tarretise, “Linnupiima” jt valmistamisel. Taimne värvuse ja lõhnata želatiiniasendaja. Tugevust tootja ei deklareeri, kuid see vastab 900 õitsengule. Kaal: 500 g Sisu 100 g kohta: Toiteväärtus: 1411 kJ/336 kcal Valgud: 6,2 g Rasvad: 0,3 g Süsivesikud (suhkrud): 73,2 g (3 g) Kiudained: 7,7 g Hoida […]
3,90 €Algne hind oli: 3,90 €.3,47 €Praegune hind on: 3,47 €.
The paper mold is suitable for baking Easter cakes. Width: 110mm Height: 85mm Material: perforated paper with a pattern. Weight of the finished cake: approximately 300g. In the package: 50pcs. Manufacturer: Italy
The paper mold is suitable for baking Easter cakes. Width: 70mm Height: 60mm Material: perforated paper with a pattern. Mass of the finished cake: approximately 65g. In the package: 50pcs. Manufacturer: Italy
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. 1000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,0g Sool 0,21g Belgia Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C. Lisaks leiate palju uusi retsepte ja saate end kurssi viia veebisaidilt callebaut.com koos […]
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 1000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0,21g Tootja: Säilitustemperatuur:2 °12 Belgia. Lisaks võite leida palju uusi retsepte ja tutvuda […]