Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab:
25 g puhast šokolaadi;
2x torukotti.
Juhised:
1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks.
2) Pühkige järelejäänud vesi ära.
3) Lõika koti nurk, et saada otsale vajaliku suurusega sirge ümmargune auk.
4) Testige seda, et saada korralik kirjutamistulemus.
5) Kandke alles siis valmistootele ja laske jahtuda.
6) Pärast viimistlemist kasutage teist torukotti (kaasas), et valada jäägid edaspidiseks kasutamiseks.
Kui vajate pehmemat ja läikivamat konsistentsi, proovige valmistada ganache (retsepti on Internetist lihtne leida) ja kandke samamoodi.
Karamelli nootidega piimašokolaad.
Vooluvus: 3/5
Kaal: 25 g
Sisu 100g kohta:
Energia: 560,6 kcal/2338 kJ
Rasvad: 35 g
Süsivesikud: 54,3g
Valgud: 6,3 g
Kakaosisaldus: 36%
Koostis: kakaomass, kakaovõi, suhkur, kuiv piima, E322 (letsitiin soja), demineraliseeritud vadak, vanilliin.
Tootja: Natra Cacao, Hispaania
Säilitustemperatuur: 18 °C
Võib sisaldada jälgi piim, laktoos, soja ja pähklid.