NB! 24-30 märts tellimusi ei väljastata

  • Näita:
  • Callebaut karamellšokolaad (31.1%) 2500g

    89,90 
    Šokolaad karamelli maitse ja värviga. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2369 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 49g (49g) Valgud 7,9g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Sisaldab […]
  • Callebaut Velvet Chocolate (32%) 2500g

    74,90 
    Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g (24g) Süsivesikud (suhkur) 51g (51g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C:sisaldab piima CALLEBAUT Lisaks saate veebisaidil callebaut.com õppida palju uusi retsepte ja tutvuda […]
  • Callebaut Zephyr Chocolate (34%) 5000g

    159,90 
    Valge kate vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Mass: 5000g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkur) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12-20 °C:sisaldab piima. BARRY CALLEBAUT UK Lisateabe saamiseks külastage aadressi callebaut.com. õppida palju […]
  • Callebaut Orange Chocolate 29% 2500g

    89,90 
    Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291 TP3, emulsiiv piim , looduslik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik […]
  • Callebaut sidrunišokolaad 27.5% 2500g

    99,90 
    Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud sidrunimaitselisest valgest šokolaadist. Värvus: roheline Kakaosisaldus 27,5%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ Rasvad (millest küllastunud) 34g (20g) Süsivesikud (suhkur) 59g (58g) Valgud 5,1g Sool 0,18g Koostis: kakaovõi 27,51 T, piim kuiv letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (sidrun), looduslik […]
  • Callebaut Gold Chocolate 30.4% 2500g

    84,90 
    Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli. Kakaosisaldus 30,4%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkur) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piim, karamiidileereeritud piim ), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. […]
  • Callebaut Chocolate Power 80% 2500g

    69,90 
    Mõru šokolaad Callebaut. Kakaosisaldus 80%. 2500g Kõlblikkusaeg: 10.10.2021 Sisu 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkur) 21g (16g) Valgud 10g Soola temperatuur –2 °C Säilitustemperatuur 0,021g . Tootja: CALLEBAUT Belgia. Lisaks võite leida palju uusi retsepte ja õppida […]
  • Callebaut maasikašokolaad (30%) 2500g

    104,90 
    Roosa šokolaad maasika maitsega. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. Kakaosisaldus 30%. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 567 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,23g Säilitustemperatuur: 12-20 […]
  • Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) 2500g

    64,90 
    "Retsept nr 70-30-38 on üks tumedatest šokolaadidest, mida paljud kokad ja šokolaaditootjad üle maailma naudivad. Sellel on intensiivne, kuid väga tasakaalustatud šokolaadimaitse. Selle põhimaitseks on röstitud kakao võimsate mõrkjate nootidega. Hästi mõõdetud happesuse ja magususe tasakaal loob kontrasti ja harmooniat Retsept 70-30-38 sobib suurepäraselt […].
  • Callebaut Ruby RB1 (47.3%) 2500g

    79,90 
    “Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
  • Callebaut W2 valge šokolaad (28%) 2500g

    64,90 
    Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,0g Sool 0,21g Belgia Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C. Lisaks leiate palju uusi retsepte ja saate end kurssi viia veebisaidilt callebaut.com koos […]
  • Callebaut 811 tume šokolaad (54.5%) 2500g

    64,90 
    Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Belgia Tootja: CALLEBA jaUT leiate palju uusi retsepte oma toodete kohta veebisaidil callebaut.com. Säilitustemperatuur: 12 – […]
  • Silikoonvorm (2tk) Numbrikatted A9

    4,90 

    18 laos

    Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne Materjal: toidusilikoon Suurus: 55*175*10mm Kasutustemperatuur: -40° kuni 230°C Tootja: Hiina
  • Silikoonvorm Tähed A8

    4,90 

    19 laos

    Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne Materjal: toidusilikoon Suurus: 96*165*10mm Kasutustemperatuur: -40° kuni 230°C Tootja: Hiina
  • Silikoonvorm Numbrid A7

    1,90 

    1 laos

    Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne. Materjal: toidusilikoon Suurus: 50*77*6mm Töötemperatuur: -40° kuni 230°C Tootja: Hiina
  • Silikoonvormide numbrid A6

    5,90 

    18 laos

    Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne. Materjal: toidusilikoon Suurus: 55*147*8mm Töötemperatuur: -40° kuni 230°C Tootja: Hiina