Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. See ei sisalda kolesterooli ja on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g-s on: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 600 g Tootja: Barry Callebaut Belgia Toote tarneaeg, kui see on laos, on […]
Tuntud šokolaad. Kõrgeima kvaliteediga. Kaal: 2500g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vaniljemaitse. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNASID, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (sh küllastunud) 36g […]
Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne Materjal: toidusilikoon Suurus: 100*150*8 mm Kasutustemperatuur: -40° kuni 230°С Tootja: Hiina
Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne Materjal: toidusilikoon Suurus: 100*115*5 mm Kasutustemperatuur: -40° kuni 230°С Tootja: Hiina
Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jne Materjal: toidusilikoon Suurus: 53*103*5 mm Kasutustemperatuur: -40° kuni 230°C Tootja: Hiina
Silikoonvorm söödavate kaunistuste valmistamiseks fondandist, isomaltist, šokolaadist, glasuurist jm Materjal: toidusilikoon Suurus: 90*130*5 mm 77*90 mm 57*95 mm 36*75 mm 40*60 mm 35*125 mm Kasutusala temperatuur: -40° kuni 230°C Tootja: Hiina