Krõbedad dražeed Dark Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin ) Glükoosisiirup, E414, palli suurus ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: Callebaut, […]
Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g (24g) Süsivesikud (suhkur) 51g (51g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C, piimasuhkur: CALLEBAUT Lisaks leiate veebisaidilt callebaut.com palju uusi retsepte ja teavet nende […]
Valge kate vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkur) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C, soojendus: BARRY CALLEBAUT UK Täiendav teave veebisaidil callebaut.com võib olla […]
Krõbedad dražeed valges šokolaadis Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin) glükoosisiirup , E414, kuuli suurus ≈ 5 mm Mass: 100g Tootja: Callebaut, Belgia
3,90 € Algne hind oli: 3,90 €.1,99 €Praegune hind on: 1,99 €.
Geel-toiduvärv “Azure” Lahustub vees, kasutatakse mustrite loomiseks ja kreemide värvimiseks, taignaks ja muuks toiduks. Koostis: glükoosisiirup, vesi, sahharoos, värvained E102, E133, agar-agar, E330, E202. *võib avaldada negatiivset mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Mass: 20g Tootja: Modecor, Itaalia
Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291TP3, emulsiiv piim , loomulik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik lõhna- ja maitseaine […]
Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud sidrunimaitselisest valgest šokolaadist. Värvus: roheline Kakaosisaldus 27,5%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ Rasvad (sh küllastunud) 34g (20g) Süsivesikud (suhkur) 59g (58g) Valgud 5,1g Sool 0,18g Koostis: kakaovõi 27,51 emulsioonpiim, TP3. letsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (sidrun), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), […]
Callebaut kuldšokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist, millele on lisatud karamelli. Kakaosisaldus 30,4%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkur) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g Koostis: kakaovõi, suhkur, kuiv piim, karamellimeltsiseeritud suhkur ), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. […]
Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. 400g Kõlblikkusaeg: 10.10.2021 Sisu 100g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45g (27g) Süsivesikud (suhkur) 21g (16g) Valgud 10g Sool – Säilitustemperatuur 0:021 C . Tootja: CALLEBAUT Belgia. Lisateabe saamiseks külastage aadressi callebaut.com. Saate avastada palju uusi […]
Toidulisandina kasutatakse maisitärklist paljude toiduainete paksendamiseks, tarretiste, kastmete ja kastmete valmistamiseks. Sisaldus 100 g kohta: 1488 kJ 350 kcal Rasvad (küllastunud): 0,5 g (0 g) Süsivesikud (suhkrud): 87 g (0 g) Valgud: 0,5 g Sool: 0,09 g Mass: 400 g Võib sisaldada jälgi gluteeni ja laktoosi. Hoida kuivas kohas suletud pakendis.
Vähendatud rasvasisaldusega leelistatud kakaopulber. Mass: 450g 100g sisaldab: Rasvad: 11,4 g millest küllastunud 7,2 g Valgud: 20,3 g Süsivesikud (suhkrud): 16,6 g (1,2) Sool: 0,25 g Toiteväärtus: 1331 kJ 321 kcal Tootja: Gemo Spiceturer: Holland Hoida kuivas ja pimedas kohas.
Söödavate pärlitega kaunistused. Suurus: ≈4mm Värvus: metallik pärl Koostis: dekstroos, suhkur, riisijahu, glükoosisiirup, E173, lõhna- ja maitseained, E330, sool, želatiin, E903 Netokaal: 80g Pakitud Soomes.
Šokolaad karamelli maitse ja värviga. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2369 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 49g (49g) Valgud 7,9g Sool 0,25g Säilitustemperatuur: 12–20 °C Sisaldab […]
8,49 € Algne hind oli: 8,49 €.7,49 €Praegune hind on: 7,49 €.
Roosa šokolaad maasika maitsega. Ideaalne kaunistamiseks, ganache'ide ja kommide jaoks. Valmistatud valgest šokolaadist, on see tempereeritud nagu tavaline valge šokolaad. Kakaosisaldus 30%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 567 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,23g Säilitustemperatuur: 12-20 […]
Naturaalne sidrunipüree. Sobib suurepäraselt vahukookide, vahukommide, kreemide jms valmistamiseks. Mass: 1000g Koostis: Sidrun 90% Suhkur 10% Ei sisalda maitselisandeid, värvaineid ega säilitusaineid. Hoida pimedas jahedas kohas. Kõlblikkusaeg: vaata pakendilt Tootja: Ravifruit France
Kasutatakse karamelli, glasuuri, vahtude jms valmistamiseks. Koostis: glükoosisiirup. 100g toodet sisaldab: Valgud 0g Rasvad 0g Süsivesikud 77g (sellest suhkrud 23g) kCal 310 kJ 1300 Kõlblikkusaeg: vaata pakendilt Hoida toatemperatuuril. Netokaal: 400g. Tootja: Dan Sukker Rootsi