-
"Retsept nr 70-30-38 on üks tumedatest šokolaadidest, mida paljud kokad ja šokolaaditootjad üle maailma naudivad. Sellel on intensiivne, kuid väga tasakaalustatud šokolaadimaitse. Selle põhimaitseks on röstitud kakao võimsate mõrkjate nootidega. Hästi mõõdetud happesuse ja magususe tasakaal loob kontrasti ja harmooniat Retsept 70-30-38 sobib suurepäraselt […].
-
“Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]
-
Looduslikest puuviljadest valmistatud puuviljapüree. Sobib suurepäraselt vahukookide, vahukommide, kreemide jms valmistamiseks. Mass: 1000g Koostis: Passion Fruit 90% Suhkur 10% Ei sisalda maitselisandeid, värvaineid ega säilitusaineid. Hoida pimedas jahedas kohas. Kõlblikkusaeg: vaata pakendilt Tootja: Ravifruit France
-
Ewald želatiin 50g
2,90 €16 laos
Kangus: 240 bloom (plaatina) Väga tugevad želatiinilehed. Professionaalseks kasutamiseks. Mass: 50g Koostis: želatiin Säilivusaeg: vaata pakendilt Tootja: Saksamaa -
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. Mass: 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 563 kcal 2338 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 51g (50g) Valgud 7g Sool 0,21g Tootja: CALLEBAUT – 2 Säilitustemperatuur võib sisaldada:0 °C Belgia . Lisaks leiate veebisaidilt palju uusi retsepte ja näpunäiteid […]
-
Tuntud šokolaad. Omab kõrgeima kvaliteediga. 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 569 kcal 2379 kJ Rasvad (millest küllastunud) 36g (22g) Süsivesikud (suhkur) 55g (55g) Valgud 6,0g Sool 0,21g Belgia Säilitustemperatuur: 12 – 20 °C CEBUT ALL.C.C.A. võib sisaldada piima. Lisaks leiate veebisaidilt palju uusi retsepte ja saate tutvuda […]
-
Tuntud šokolaad. Sellel on kõrgeim kvaliteet. Kaal: 400g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 550 kcal 2303 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (22g) Süsivesikud (suhkur) 46g (43g) Valgud 5,1 g Sool 0,01g Belgia Tootja: CALLEBAUT leiate palju uusi retsepte ja tuttavaid ise oma tooteid veebisait callebaut.com. Säilitustemperatuur: […]
-
Mandlijahu Lubeca 200g
2,90 €10 laos
Kvaliteetne mandlijahu. Sobib suurepäraselt makaronide küpsetamiseks ja muuks otstarbeks. Pakend: 200g Koostis: magus mandel Rasvasisaldus: 55% Niiskusesisaldus kuni 5% Hoida õhukindlas anumas kuivas, pimedas kohas. Tootja: LUBECA Saksamaa -
Pealiskate “Golden Balls 8mm” 45g
3,90 €11 laos
Puistad magustoitude kaunistamiseks. Pallid on 8mm läbimõõduga, pehme riisipõhja ja šokolaadiga. Mass: 45g Koostis: suhkur, riisitärklis, jahu (nisu, täistera, nisulinnased), nisugluteen, kakaovõi, kakaomass, värvained (E160c, E160d, E174), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine, E903, E904, paksendaja E414, emulgaator E473, veiseliha želatiin, kergitusaine E500, sool. Sisu […] -
Pealiskate “Peegelpallid 8mm” 45g
3,90 €9 laos
Puistad magustoitude kaunistamiseks. Pallid on 8mm läbimõõduga, pehme riisipõhja ja šokolaadiga. Mass: 45g Koostis: suhkur, piimašokolaad (30,6%) (suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, kakaomass, sojaletsitiin, naturaalne vanilje maitse), krõbe keskosa (11%) (riisijahu, nisujahu, suhkur, gluteen, sool), stabilisaator: ko-E, araabik2, […] -
Puistedekoor “Mirror Balls XL” 45g
3,90 €6 laos
Puistad magustoitude kaunistamiseks. Pallid on väga suured ~17mm läbimõõduga, pehme riisipõhja ja šokolaadiga. Mass: 45g Koostis: suhkur, piimašokolaad (30,6%) (suhkur, täispiimapulber, kakaovõi, kakaomass, sojaletsitiin, naturaalne vanilli maitse), krõbe keskosa (11%) (riisijahu, nisujahu, suhkur, gluteen, sool), stabilisaator: kookummaarabik […] -
Sprinkles “Unicorn Dreams” 45g
2,49 €36 laos
Puistad magustoitude kaunistamiseks. Mass: 45g Koostis: suhkur, nisujahu, siirup, emulgaator E476, kondiitriglasuur, värvained E102, E110, E122, E124, E170, E133. Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus: 1465kJ/350kcal Rasvad (küllastunud): 2g Süsivesikud: 83g Valgud: 0g Säilitada suletud pakendis, pimedas jahedas kohas. Ei sobi alla 3-aastastele lastele. Tootja: […]