Palun arvestage, et 30.09-03.10 tellimusi ei saadeta välja!

  • Näita:
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” Dark 100g

    5,49 

    8 laos

    Krõbedad dražeed Dark Callebaut šokolaadis. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kakaopulber, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin ) Glükoosisiirup, E414, palli suurus ≈ 5 mm mass: 100 g Tootja: Callebaut, […]
  • Callebaut Velvet Chocolate (32%) 200g

    7,99 
    Valge kuvertuur. Kakaosisaldus 32%. Mass: 200g Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, sojaletsitiin (emulgaator), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Ümberpakendatud tooted võivad sisaldada NISU, MUNE, MAAPÄHKLEID, SOJA, PÄHKLEID ja/või PIIMA või olla töödeldud seadmetega, mis puutuvad kokku NISU, MUNADE, MAAPÄHKLITE, SOJA, PÄHKLITE ja/või PIIMAGA. Sisu 100g kohta Toiteväärtus 589 kcal 2465 kJ Rasvad (millest küllastunud) 40g […]
  • Callebaut Zephyr Chocolate (34%) 200g

    7,99 
    Valge kuvertuur vähendatud suhkrusisaldusega. Kakaosisaldus 34%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, rasvatu piimapulber, sojaletsitiin (emulgaator) Mass: 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 597 kcal 2500 kJ Rasvad (millest küllastunud) 42g (25g) Süsivesikud (suhkrud) 47g (47g) Valgud 7,5g Sool 0,25g Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Tootja: […]
  • Callebaut Mycryo 100g

    8,90 

    9 laos

    Kakaovõid „Mikrio” kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel. Ei sisalda kolesterooli, on 100% taimne. Koostis: kakaovõi 100 g sisaldab: 100 g rasvu (millest 60 g on küllastunud) Säilitustemperatuur: 12–20 °C Kasutustemperatuur: kuni 200 °C Kaal: 100 g Tootja: Barry Callebaut Belgia
  • Callebaut Crispearls “Mona Lisa” White 100g

    4,90 

    5 laos

    Krõbedad dražeed valges šokolaadis Callebaut. Suurepärane kaunistus igale magustoidule. Koostis: Valge šokolaad 84% (suhkur, kakaovõi, kuiv piim, piimavadak, emulgaator: sojaletsitiin, vanilliin) Krõbedad helbed (nisujahu, suhkur, nisulinnasejahu, nisutärklis, E500ii, sool, kakaovõi, vanilliin) glükoosisiirup , E414, kuuli suurus ≈ 5 mm Mass: 100g Tootja: Callebaut, Belgia
  • Callebaut Orange Chocolate 29% 200g

    7,99 
    Callebaut oranž šokolaad. Valmistatud apelsinimaitsega valgest šokolaadist. Värvus: oranž Kakaosisaldus 29%. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal 2370 kJ Rasvad (millest küllastunud) 35g (21g) Süsivesikud (suhkur) 56g (55g) Valgud 6,1g Sool 0,22g Koostis: kakaovõi 291TP3, emulsiiv piim , loomulik lõhna- ja maitseaine (apelsin), looduslik lõhna- ja maitseaine […]
  • Callebaut sidrunišokolaad 27.5% 200g

    7,99 
    Callebaut sidrunišokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist sidrunimaitsega. Värvus: roheline. Kakaosisaldus 27,5%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: letsitiinid (SOJA), looduslik sidrunimaitse, värvained: E132, E100, looduslik vaniljemaitse. 200g. 100g kohta: Toiteväärtus 559 kcal 2340 kJ. Rasvad (sh küllastunud) 34 g (20 g). Süsivesikud (suhkur) 59 g (58 g). Valgud 5,1 g […]
  • Callebaut Gold Chocolate 30.4% 200g

    7,99 
    Callebaut Gold šokolaad. Valmistatud valgest šokolaadist karamellilisaldiga. Kakaosisaldus 30,4%. Koostisosad: kakaovõi, suhkur, piimapulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator (sojaletsitiin), looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilliin), sool. 200g 100g kohta Toiteväärtus 571 kcal 2388 kJ Rasvad (millest küllastunud) 37g (23g) Süsivesikud (suhkrud) 50g (51g) Valgud 8g Sool 0,51g […]
  • Callebaut Chocolate Power 80% 400g

    10,99 
    Mõru Callebaut šokolaad. Kakaosisaldus 80%. Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: letsitiin (soja), looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 400 g 100 g kohta Toiteväärtus 561 kcal 2374 kJ Rasvad (millest küllastunud) 45 g (27 g) Süsivesikud (suhkrud) 21 g (16 g) Valgud 10 g Sool 0,02 g Säilitamistemperatuur: 12–20 °C Võib sisaldada piima. Tootja: […]
  • Maisitärklis Ruf 400g

    2,79 

    26 laos

    Toidulisandina kasutatakse maisitärklist paljude toiduainete paksendamiseks, tarretiste, kastmete ja kastmete valmistamiseks. Sisaldus 100 g kohta: 1488 kJ 350 kcal Rasvad (küllastunud): 0,5 g (0 g) Süsivesikud (suhkrud): 87 g (0 g) Valgud: 0,5 g Sool: 0,09 g Mass: 400 g Võib sisaldada jälgi gluteeni ja laktoosi. Hoida kuivas kohas suletud pakendis.
  • Leelistatud kakaopulber (10-12%) 450g

    9,90 

    3 laos

    Vähendatud rasvasisaldusega leelistatud kakaopulber. Mass: 450g 100g sisaldab: Rasvad: 11,4 g millest küllastunud 7,2 g Valgud: 20,3 g Süsivesikud (suhkrud): 16,6 g (1,2) Sool: 0,25 g Toiteväärtus: 1331 kJ 321 kcal Tootja: Gemo Spiceturer: Holland Hoida kuivas ja pimedas kohas.  
  • Callebaut karamellšokolaad (31.1%) 200g

    7,99 
    Karamelli maitse ja värviga šokolaad. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Koostisosad: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, lõssipulber, karamelliseeritud suhkur, emulgaator SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, paprikaekstrakt, looduslik vanilje lõhna- ja maitseained. 200g Sisu 100g kohta Toiteväärtus 566 kcal […]
  • Callebaut maasikašokolaad (30%) 200g

    8,49 
    Roosa šokolaad maasikamaitsega. Ideaalne kaunistuseks, ganache'ideks ja kommideks. Valmistatud valgest šokolaadist ja on karastatud nagu tavaline valge šokolaad. Kakaosisaldus 30%. Koostisosad: suhkur, kakaovõi (30%), täispiimapulber, emulgaator: sojaletsitiin, lõhna- ja maitseained, värvaine: E120, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. 200 g 100 g kohta Toiteväärtus 567 kcal 2374 kJ Rasvad (millest […]
  • Ravifruit Sidrunipüree 1000g

    11,90 
    Naturaalne sidrunipüree. Sobib suurepäraselt vahukookide, vahukommide, kreemide jms valmistamiseks. Mass: 1000g Koostis: Sidrun 90% Suhkur 10% Ei sisalda maitselisandeid, värvaineid ega säilitusaineid. Hoida pimedas jahedas kohas. Kõlblikkusaeg: vaata pakendilt Tootja: Ravifruit France  
  • Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) 400g

    10,99 
    Callebaut tume šokolaad 70 30 38 (70.5%) Koostisosad: kakaomass, suhkur, rasvavähendatud kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. Kaal: 400g Sisu 100g kohta: Energia: 539kcal/2255kJ Rasvad: 39g (millest küllastunud 23g) Süsivesikud: 31g (millest suhkrud 26g) Valgud: 8.8g Sool: 0.02g Kakaosisaldus: 70.5% Tootja: CALLEBAUT Säilitamistemperatuur: 12 – 20 °C Võib sisaldada piima. […]
  • Callebaut Chocolate RB1 (47.3%) 200g

    7,99 
    “Pärast tumedat, piima ja valget on “Ruby” 80 aasta kõige ebatavalisem šokolaadi avastus. See emakese looduse kingitus üllatab ja pimestab täiesti uue šokolaadimaitse ja -värviga, mis on loodud rubiinkakaoubadest – ilma värvaineid või puuviljamaitseaineid lisamata. Sukelduge selle rubiinvärvi. Kaota end […]