Toored, soolamata mandlihelbed. Looduslik tervislik toode, mis sobib erinevateks rakendusteks. Koostis: mandel 100% Mass: 100g Sisu 100g kohta: Toiteväärtus: 2528kJ/602kcal Rasvad (küllastunud): 50,6g (3,9g) Süsivesikud (suhkrud): 9,5g (5g) Valgud: 21,0 g soola .190 g. (sisu võib veidi erineda) Päritolu: USA Säilivusaeg: 22.02.2026
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E153) *Võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E129*) *Võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (E102*, E133) * Võib kahjustada laste aktiivsust ja tähelepanu. Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (172) Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E129*) * Võib kahjustada laste aktiivsust ja tähelepanu. Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (E102*, E133) *Võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E110*) *Võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E120) Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (E132, E133) Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvained (E120, E151) Tootmine: Austraalia
Geeli baasil õline toiduvärv sobib suurepäraselt šokolaadi ja muude rasvamasside jaoks. Pange tähele, et värv vajab lahustumiseks veidi aega, seega optimaalse tulemuse saavutamiseks lisage seda vaid väikestes kogustes. Koostis: glütserool, rapsiõli, letsitiin, värvaine (E172) Tootmine: Austraalia
Lihtsalt kasutatav kaunistuskomplekt sisaldab: 25g puhast šokolaadi; 2x torukotti. Juhised: 1) Tihendage torukott ja pange see sooja vette (umbes 45°C), et šokolaad täielikult sulaks. 2) Pühkige järelejäänud vesi ära. 3) Lõika koti nurk, et saada vajaliku suurusega sirge ümmargune auk […]