Agar-agarit kasutatakse paksendajana vahukommide, marmelaadi, linnupiima ja muu valmistamisel. Taimne želatiini aseaine ilma värvi ja lõhnata. Tugevust tootja ei deklareeri, kuid see vastab 900 õitsengule. Kaal: 25 g Sisu 100 g kohta: Toiteväärtus: 1411 kJ/336 kcal Valgud: 6,2 g Rasvad: 0,3 g Süsivesikud (suhkrud): 73,2 g (3 g) Kiudained: 7,7 g Hoida […]
Looduslikest puuviljadest valmistatud puuviljapüree. Sobib suurepäraselt vahukookide, vahukommide, kreemide jms valmistamiseks. Mass: 1000g Koostis: Aprikoos 90% Suhkur 10% Ei sisalda maitselisandeid, värvaineid ega säilitusaineid. Hoida pimedas jahedas kohas. Kõlblikkusaeg: vaata pakendilt Tootja: Ravifruit France
Toidukõlblik želatiinne vees lahustuv värvaine. Koostis: glütseriin, E1520 (propüleenglükool), (värv) E133, E104, E551 (ränidioksiid). Värvus: türkiis Mass: 30g Hoida pimedas jahedas kohas. Võib kahjustada laste aktiivsust ja tähelepanu. Tootja: Fractal Colors, Ungari
Kuivtoiduvärv vees lahustuv “Red”. Kasutamine: lahustage vajalik kogus värvainet väikeses koguses vees või muus vedelikus, seejärel lisage see tootesse. Soovitatav annus 0,003%-0,007% toote massist. Koostis: E124. Hoida kuivas jahedas kohas. Kõlblikkusaeg 4 aastat alates valmistamiskuupäevast. *Võib olla negatiivne […]
Toiduvärv, mis on rasvlahustuv, kasutatakse valge šokolaadi ja muude rasva sisaldavate toodete värvimiseks. Mass: 10g Koostis: toiduvärv E133 (võib avaldada negatiivset mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele). Tootja: Food Colours, Poola
Toiduvärv rasvlahustuv, kasutatakse valge šokolaadi ja muude rasva sisaldavate toodete värvimiseks, sobib ka tavalisteks massideks (fondant, kreem jne) Mass: 20g Koostis: toiduvärv E110. Tootja: Food Colours, Poola
Rasvlahustuv toiduvärv, kasutatakse valge šokolaadi ja muude rasva sisaldavate toodete värvimiseks, sobib ka tavaliste masside jaoks (mastiks, kreem jne) Mass: 20g Koostis: toiduvärv E172. Tootja: Food Colours, Poola
Isomalti kasutatakse karamellmassi valmistamiseks. See ei muuda värvi nagu tavaline suhkur ja seda saab värvida. Kookidele saab luua ebatavalisi kaunistusi. Sulamistemperatuur 145°C Kuuma massi kasutamisel tuleb järgida ettevaatusabinõusid! Mass: 100g 100g sisaldab: 100g süsivesikuid 0 rasvu 0 valke Koostis: isomalt E953 Säilivusaeg: vt. pakend Tootja: […]